Skifertag

Skifertag

Skifertag er i mange tilfælde en rigtig god løsning når man skal ud og have lagt et nyt tag. For det første har skifer en rigtig lang leve tid, selv skifer tagsten går meget sjældent til og dette er medvirkende til at et skifertag er en af de tagtyper med længst levetid af dem alle. Derudover er det et meget let tag som ikke sætter så store krav til konstruktionen under taget som f.eks. et asfalt eller tegl tag. Et tag i ren naturskifer er ofte et utroligt smukt tag der passer flot ind på de fleste huse nu om dage.

Dette er selvfølgelig også med til at gøre skifer til et populært valg hos mange, især på de lidt mere eksklusive huse. Prøv at køre en tur i et af de finere villa kvarter i nærheden af dig, og du vil se at en stor del af tagene, enten er tegltag eller skifertage. Et skifertag er derfor for mange det oplagte valg, især hvis man ønsker et hus som fremstår elegant og æstetisk.

Hvad er skifertag

En af de gode ting ved skifer er at den findes naturligt i rigelige mængder, da der stadig findes meget store uudnyttede skiferressourcer. Man forventer, at der vil være naturskifer millioner af år ud i fremtiden, så den smule man bruger det nu om dage til fliser og tagsten, er kun en brøkdel af den mængde der findes. Dog er det temmelig omkostelig at udhugge stenen og transportere den hvilket er medvirkende til den høje pris på et tag af ægte skifer eller naturskifer som det også kaldes.

Denne skifer type er ofte lidt mere kostbar en f.eks. et ståltag eller tegltag men du får også et super solidt nyt tag som kan holde mange år fremover. Ved at vælge et skifertag, får man nemlig udover et meget pænt og naturligt tag, også et af de mest solide tag man kan forestille sig. Skifertage kræver ofte også meget lidt vedligeholdelse, hvilket igen er en af de helt store fordele ved denne tagtype. Mange mener også at et skifer tag, er en af de pæneste tagtyper, som man kan få her i landet. For mange er et skifertag, det ypperste inden for tagdækning.

Ved spørgsmål eller interesse omkring skifertag, er du mere end velkommen til at ringe til Genner Blik på tlf: 73 69 86 02 Du kan også læse meget mere om hvad vi ellers har at tilbyde af tag relateret service ved at klikke dig på nedenstående:
skifertag montage
skifertag
skifertag
skifertag
skifertag
skifertag
skifertag
skifertag
skifertag
skifertag
skifertag
skifertag montage
skifertag
skifertag
skifertag
skifertag
skifertag
skifertag
skifertag
skifertag
skifertag
skifertag
skifertag
skifertag
skifertag
skifertag
skifertag
skifertag
skifertag
skifertag
skifertag

Få et ekslusivt look med skifertag 

Skifertag har i mange år været et populært og mere eksklusivt valg, når det kommer til tagbeklædning. Dette skyldes blandt andet skifertag flotte udseende.

Dit hus tagbeklædning har en stor betydning for husets udseende og karakter. Vi mener derfor at det er vigtigt, at du sørger for at vælge det helt rette materiale, der giver dit hus karakter. Og vi står altid til rådighed, hvis du har brug for hjælp til at finde det rette skifertag. 

Vil du gerne give dit hus et mere eksklusivt look med tagbeklædning, der både er modstandsdygtigt, og ikke kræver den store vedligeholdelse? Så er vores skifertag måske noget for dig. 

Vi hjælper dig med at finde den helt rette skifertag løsning til dig og dit hus. Hos Genner Blik, er du og dit hjem vores første prioritet. Vi stræber efter at skræddersy en kvalitetsløsning, der holder. 

Hos Genner Blik kan vi tilbyde vores kunder nogle af de allerbedste materialer til tagbeklædning. Du kan blandt andet også vælge tage af zink, der også er langtidsholdbart, og er et utroligt alsidigt materiale.

Fordele ved skifertag

Udover sit flotte og eksklusive udseende, så kan du også forvente at få en tagbeklædning, der ikke skal vedligeholdes ligeså ofte som andre typer af tagbeklædninger. Et skifertag kræver næsten til ingen vedligeholdelse, når vi først har monteret det. 

Skifertag er meget holdbart , og kan holde helt op til 100 år, hvis det bliver monteret og behandlet korrekt.  Tagbeklædningen er også i topklasse, når det kommer til Danmarks hårde klima. Skifertag tåler nemlig al slags vind og vejr. Tagbeklædningens ekstremt lange levetid og den minimale vedligeholdelse gør skifertag til et bæredygtigt materiale.  

Hos Genner Blik har vi mere end 20 års erfaring med tagdækning. Vi har hjulpet både privatpersoner og virksomheder i Åbenrå, Kolding, Sønderborg og Haderslev med at finde den helt rette kvalitetsløsning. Skal vi også hjælpe dig med din skifertage montage, der gør naboen paf? Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud. 

Skifertag montage – hvordan? 

Hos Genner Blik anbefaler vi at du får en skifertag montage af faguddannede, der har det rette håndværk og erfaring med tagbeklædning. Genner Blik har mere end 20 års erfaring inden for faget. 

Det der gør at en skifertag montage mere bekosteligt end andre tagbeklædninger, er at pladerne bliver placeret oven på hinanden. Det betyder altså at det kun er omkring en tredjedel af skiferpladen, der kan ses. 

Det er yderst vigtigt at få skiferpladerne til at overlappe hinanden på den helt rigtige måde, så du kan få et tæt tag, der holder i mange år. Derfor anbefaler vi også, at du konsulterer dig med en faguddannet, der kan håndværket og har erfaring indenfor faget. 

Skifertag montage kræver ikke kun dygtigt håndværk. Det er også vigtigt at der bliver brugt de helt rigtige redskaber til fastmonteringen af skiferpladerne. Skiferpladerne må nemlig kun monteres med kobbersøm. Bruges der for eksempel en anden slags søm, så kan du risikere at skiferpladerne med tiden kan knække. 

Er et skifertag montage ikke lige det, som du leder efter? Så tilbyder vi hos Genner Blik også blandt andet montage af tagbeklædning i zink

Få professionelt hjælp til skifertag montage  

Få hjælp til en skifertag montage af vores professionelle og kompetente team. Montering af et skifertag kræver det rette håndarbejde og erfaring. Genner Blik har mere end 20 års erfaring med tagbeklædning. 

Kontakt os i dag eller kom forbi til et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at høre fra dig.