Skifertag

Et skifertag er i mange tilfælde en rigtig god løsning når man skal ud og have lagt et nyt tag. For det første har skifer en rigtig lang leve tid, selv skifer tagsten går meget sjældent til og dette er medvirkende til at et skifertag er en af de tagtyper med længst levetid af dem alle. Derudover er det et meget let tag som ikke sætter så store krav til konstruktionen under taget som f.eks. et asfalt eller tegl tag. Et tag i ren naturskifer er ofte et utroligt smukt tag der passer flot ind på de fleste huse nu om dage. Dette er selvfølgelig også med til at gøre skifer til et populært valg hos mange, især på de lidt mere eksklusive huse. Prøv at køre en tur i et af de finere villa kvarter i nærheden af dig, og du vil se at en stor del af tagene, enten er tegltag eller skifertage. Et skifertag er derfor for mange det oplagte valg, især hvis man ønsker et hus som fremstår elegant og æstetisk.

Hvad er skifer

En af de gode ting ved skifer er at den findes naturligt i rigelige mængder, da der stadig findes meget store uudnyttede skiferressourcer. Man forventer, at der vil være naturskifer millioner af år ud i fremtiden, så den smule man bruger det nu om dage til fliser og tagsten, er kun en brøkdel af den mængde der findes. Dog er det temmelig omkostelig at udhugge stenen og transportere den hvilket er medvirkende til den høje pris på et tag af ægte skifer eller naturskifer som det også kaldes. Denne skifer type er ofte lidt mere kostbar en f.eks. et ståltag eller tegltag men du får også et super solidt nyt tag som kan holde mange år fremover. Ved at vælge et skifertag, får man nemlig udover et meget pænt og naturligt tag, også et af de mest solide tag man kan forestille sig. Skifertage kræver ofte også meget lidt vedligeholdelse, hvilket igen er en af de helt store fordele ved denne tagtype. Mange mener også at et skifer tag, er en af de pæneste tagtyper, som man kan få her i landet. For mange er et skifertag, det ypperste inden for tagdækning.

Ved spørgsmål eller interesse omkring skifertag, er du mere end velkommen til at ringe til Genner Blik på tlf: 73 69 86 02 Du kan også læse meget mere om hvad vi ellers har at tilbyde af tag relateret service ved at klikke dig på nedenstående:

 

Skifertag

Genner Blik
Cookie- og privatlivspolitik