zink tagrender og montering 

Vi har en meget klar proces hos Genner Blik, når vi skal hjælpe dig med nye zink tagrender og montering. Som udgangspunkt holder vi et møde, hvor vi bliver enige omkring det arbejde, du skal have udført. Derefter laver vi en opmåling af området og kommer så retur med et tilbud, og til sidst udfører vi arbejdet lige efter dine ønsker og behov. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, og afslutter først arbejdet, når du og vi er tilfredse med dine nye zink tagrender og montering af dem.

Som blikkenslager med 20 års erfaring og 3 x vinder af årets blikkenslager, kan vi sætte et stort kvalitetsstempel på det arbejde vi udfører. Montering af zink tagrender er givet det vi laver mest af. Tagrender er et produkt der skal på alle huse og de foretrukkede tagrender er zink tagrender. De fleste vælger at få monteret tagrender i zink fordi at det er et naturprodukt og derfor et miljøvenligt produkt, samtidig med at det også holder i minimum 25 år, så findes der bare ikke nogen bedre alternativer. Derfor er zink tagrender ofte det naturlige valg til montering på de fleste huse og bygninger.

 

Skriv til os

1 + 7 =

Zink tagrender og montering i høj kvalitet

Vi producerer zink tagrender, hvor vi bruger det tyske mærke Rheinzink og det franske mærke VM Zinc. Disse producenter er brugt i det meste af Europa. Fælles for begge, er at kvaliteten er helt i top. De to producenter vi bruger til vores zink tagrender, er i zinkbranchen, det samme som Mercedes og Audi, er inden for bilbranchen, pålidelige og 100% i orden. Begge produkter fås i mange forskellige farver, der passer til dine ønsker og behov. Ligesom flere af vores andre materialer vi bruger til andre opgaver, er det også et naturprodukt, der er godt for miljøet. Har du brug for nye zink tagrender og montering, så står vi klar til at hjælpe dig. 

Har du spørgmål om zink tagrender og montering?

Vi holder til i Genner tæt på Rødekro og arbejder i området omkring Aabenraa, Sønderborg, Haderslev, Kolding. Skulle du derfor være interesseret i et uforpligtende tilbud på nye zink tagrender og montering fra en erfaren blikkenslager, står vi klar på telefon 73 69 86 02

Udover zink tagrender, så kan vi også monterer kobber tagrender. Kobber er ligesom zink et naturmateriale og mindst ligeså miljøvenligt. De giver et helt andet look end zink gør, men kobber tagrender er en ligeså flot løsning som zink er. Vi har som nævnt ovenfor 20 års erfaring, så vi har monteret vores andel af både zink og kobber tagrender igennem tiden, og hver gang har vi arbejdet på at forbedre vores håndværk. Vores tagrender er håndlavet lige efter ønske, design og mål. Alt bliver lavet af os selv på vores værksted og ikke på en stor fabrik.

Vi tilbyder også en lang række andre services indenfor blikkenslager faget, som du kan se her.

Skriv til os

2 + 13 =

Zink tagrender montering og nedløb

Er en montering af zink tagrender nødvendigt? 

Hvis du spørger os, så ja. En montering af zink tagrender har nemlig en meget vigtig funktion, og det er at lede vand væk fra dit hustag, og ned i enten en kloak eller i en brønd. Vi anbefaler derfor, at du får en professionel blikkenslager til håndteringen af din montering af zink tagrender. 

Når en professionel til zink tagrender montering, sikre du, at vandet ikke løber ned fra taget, og ned langs huset eller bygningens fundament. Hvis vandet når ned til fundamentet, er der en risiko for at fundamentet bliver fugtigt. Fugt i fundamentet kan være en meget bekostelig affære. Sørg derfor altid for at være dækket godt ind med en zink tagrender montering. 

Hos Genner Blik kan vi hjælpe dig med  zink tagrender montering, så der ikke kommer fugt i fundamentet. Vi har tagrender og nedløbsrør i mange forskellige materialer. Skal vi også hjælpe dig med din inddækning af din skorsten? Hos Genner Blik klarer vi alt indenfor blik faget.

Vedligeholdelse efter monteringen af dine zink tagrender 

Tilbage i 1700- og 1800-tallet lavede man tagrender af træ. Tagrender, der er lavet af træ, kræver en del mere vedligeholdelse. Det var først i midten af 1800-tallet, at man fik øjnene op for zink tagrender montering. Grundet den meget krævende vedligeholdelse blev der i 1700-tallet besluttet, at tagrender fra nu af skulle være af zink.

Med tiden er det blevet mere og mere udbredt at have zink tagrender montering i kobber eller alu. I dag er det muligt at købe tagrender i materialer som plast, kobber, zink, aluzink og galvaniseret stål. 

Skal du have den mest eksklusive tagrendeløsning? Så kan vi også tilbyde dig kobberbeklædning til dine tagrender. Dog er zink tagrender montering det mest populære valg.

 Skal vi hjælpe med monteringen af dine zink tagrender 

Uanset hvilket materiale, du vælger at gå med, så er det vigtigt at få monteret en tagrende. På den måde formindsker du risikoen for fugt i fundamentet. Hos Genner Blik kan vi hjælpe dig med blandt andet en zink tagrender montering. Så er du sikker på, at få udført din zink tagrender montering korrekt, så vandet bliver ledt væk fra dit hus og ned i en kloak.

Vi anbefaler, at du som minimum får eftergået din tagrende en gang om året. Derudover, er det vigtigt, at du vedligeholder din zink tagrender montering efterfølgende ved blandt andet at rense tagrenden et par gange om året.

På denne måde sørger du for, at vandet kan løbe gnidningsfrit ned gennem nedløberen. En anden vigtig ting, som du bør være opmærksom på, er at din forsikring ikke dækker, hvis en fugtskade i dit fundament skyldes en dårlig vedligeholdelse efter din zink tagrender.  

Bor du i Aabenraa, Kolding, Sønderborg eller Haderslev? Så kommer vi og hjælper dig med din zink tagrender montering.

Vil du være 100% dækket ind? Så kan vi også hjælpe dig med en kvistbeklædning af dit hus .