Tagrender der passer til dine ønsker

Vi har en meget klar proces hos Genner Blik, når vi skal hjælpe dig med nye tagrender. Som udgangspunkt holder vi et møde, hvor vi bliver enige omkring det arbejde, du skal have udført. Derefter kommer vi med et tilbud, og til sidst udfører vi arbejdet lige efter dine ønsker og behov. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, og afslutter først arbejdet, når du og vi er tilfredse.

Kvalitet og miljørigtige produkter

Vi laver tagrender af zink, hvor vi bruger det tyske mærke Rheinzink og det franske mærke VM Zinc. Disse producenter er brugt i det meste af Europa. Fælles for begge er at kvaliteten er helt i top. De to producenter vi bruger til vores tagrender, er i zinkbranchen, det samme som Mercedes og Audi er inden for bilbranchen, pålidelige og 100% iorden. Begge produkter fås i mange forskellige farver, der passer til dine ønsker og behov. Ligesom flere af vores andre materialer vi bruger til andre opgaver, er det også et naturprodukt, der er godt for miljøet.

Vil du høre nærmere omkring dine næste tagrender

Vi holder til i Genner tæt på Rødekro og arbejder i området omkring Åbenrå, Sønderborg, Haderslev, Kolding. Skulle du derfor være interesseret i et uforpligtende tilbud fra en erfaren blikkenslager, står vi klar på telefon 73 69 86 02
Du kan også læse mere om vores andre tag relaterede opgaver, hvis du er på jagt efter den komplette løsning ved at trykke dig videre ind her:

Tagrender og nedløb

Montering af zink tagrender – er det nødvendigt?

Hvis du spørger os, så ja. Tagrender har nemlig en meget vigtig funktion, og det er at lede vand væk fra dit hustag, og ned i enten en kloak eller i en brønd. Vi anbefaler derfor, at du får en professionel til at montere din zink tagrende.

Når en professionel monterer din zink tagrender sikre du, at vandet ikke løber ned fra taget, og ned langs huset eller bygningens fundament. Hvis vandet når ned til fundamentet, er der en risiko for at fundamentet bliver fugtigt. Fugt i fundamentet kan være en meget bekostelig affære. Sørg derfor altid for at være dækket godt ind med en zink tagrende. 

Hos Genner Blik kan vi hjælpe dig med monteringen af din zink tagrender, så der ikke kommer fugt i fundamentet. Vi har tagrender og nedløbsrør i mange forskellige materialer. Skal vi også hjælpe dig med din inddækning af din skorsten? Hos Genner Blik klarer vi alt indenfor blik faget.

 Vedligeholdelse efter din zink tagrende er monteret

Tilbage i 1700- og 1800-tallet lavede man tagrender af træ. Tagrender, der er lavet af træ, kræver en del mere vedligeholdelse. Det var først i midten af 1800-tallet, at man fik øjnene op for zink tagrender. Grundet den meget krævende vedligeholdelse blev der i 1700-tallet besluttet, at tagrender fra nu af skulle være af zink.

Med tiden er det blevet mere og mere udbredt at have zink tagrender montering i kobber eller alu. I dag er det muligt at købe tagrender i materialer som plast, kobber, zink, aluzink og galvaniseret stål. 

Skal du have den mest eksklusive tagrendeløsning? Så kan vi også tilbyde dig kobberbeklædning til dine tagrender. Dog er zink tagrender montering det mest populære valg.

 Skal vi monterer din zink tagrende?  

Uanset hvilket materiale, du vælger at gå med, så er det vigtigt at få monteret en tagrende. På den måde formindsker du risikoen for fugt i fundamentet. Hos Genner Blik kan vi hjælpe dig med blandt andet en zink tagrender montering. Så er du sikker på, at få udført din zink tagrender montering korrekt, så vandet bliver ledt væk fra dit hus og ned i en kloak.

Vi anbefaler, at du som minimum får eftergået din tagrende en gang om året. Derdover, er det vigtigt, at du vedligeholder din zink tagrender montering efterfølgende ved blandt andet at rense tagrenden et par gange om året.

På denne måde sørger du for, at vandet kan løbe gnidningsfrit ned gennem nedløberen. En anden vigtig ting, som du bør være opmærksom på, er at din forsikring ikke dækker, hvis en fugtskade i dit fundament skyldes en dårlig vedligeholdelse efter din zink tagrender.  

Bor du i Åbenrå, Kolding, Sønderborg eller Haderslev? Så kommer vi og hjælper dig med din zink tagrender montering.