Kvistbeklædning & zinkinddækning af kvist

Kvistinddækning har været moderne i mange år og ses ofte på ældre bygninger udført i zink eller kobber. Det er nu igen blev meget moderne på f.eks nybyggeri da det giver tag etagen plads og lys. I dag kan man udføre kvistbeklædninger i zink- kobber- Alu og i mange farvevariationer i såvel zink som alu så det passer til lige nøjagtig kundes hus stil og farvekombination. Vi kan hjælpe dig med en zinkinddækning af kvist i Sønderborg, Haderslev, Aabenraa og Kolding. 

KVISTBEKLÆDNING & zinkinddækning af kvist

zinkinddækning kvist
kvistinddækning
kvistinddækning
zinkinddækning kvist
zinkinddækning kvist
kvistinddækning
zinkinddækning kvist
zinkinddækning kvist
kvistinddækning
zinkinddækning kvist
zinkinddækning kvist
kvistinddækning
zinkinddækning kvist
zinkinddækning kvist
zinkinddækning kvist
kvistinddækning
zinkinddækning kvist
kvistinddækning
kvistinddækning
zinkinddækning kvist
zinkinddækning kvist
kvistinddækning
kvistinddækning
zinkinddækning kvist
zinkinddækning kvist
zinkinddækning kvist
zinkinddækning kvist
zinkinddækning kvist
zinkinddækning kvist

Hvad er en kvistinddækning?

Kvistinddækning kan være med til at forebygge utætheder i dit hus? Hos Genner Blik hjælper vi dig med en ny og bedre kvistinddækning, der kan holde tæt i mange år. Vi kan udføre kvistbeklædninger i alt fra zink, kobber og alu.

Men, hvad er en kvist og en kvistinddækning? En kvist, er en udbygningen på dit tag, der er forsynet med sit eget tag og vindue. Kvistens sidevægge, bliver kaldt for flunker. Disse flunker kan også være forsynet med deres egne vinduer. Der kan altså både være vinduer på frontsiden af kvisten og på flunkerne. Kviste bliver ofte fejlagtigt forvekslet med en karnap. 

En kvistinddækning, er de tætninger eller sammenslutninger, der sidder mellem kvisten og det omkringliggende tag. Det kan blandt andet kan være zink, kobber eller alu, der sidder på en kvist.

Hovedformål for en kvistinddækning , er at lede vand væk fra dit hus, så det ikke samler sig eller løber ind i huset. Skulle det ske, at din kvistinddækning ikke er tæt, så kan det lede til vandskader i vægge, loft eller tagkonstruktionen. En utæt kvistinddækning kan betyde, at chancerne for at få fugtskader som svamp og råd er større, hvis du ikke sørger for at vedligeholde din kvistinddækning. 

Har du brug for en zinkinddækning af kvist, så udfører vi både kvistinddækninger for både privatpersoner og virksomheder i Aabenraa, Kolding, Sønderborg og Haderslev

Zinkinddækning af kvist 

Står du og grubler over, hvilke materiale din kvistinddækning bør have? Hos Genner Blik kan du vælge mellem zink, kobber og alu. Her er det første nævnte klart det mest populære valg. Zinkinddækning kvist, er en god løsning, hvis du både vil have en kvist der er ekstrem modstandsdygtig i al slags vind og vejr, og samtidig er bæredygtig, så skal du vælge en zinkinddækning kvist. 

Zink er et metal, der er næsten vedligeholdelsesfrit, også kan løsningen holde i op til mere end 100 år. Zinkinddækning kvist, er altså en bæredygtige kvalitetsløsning til dig der er miljøbevidst, og ikke går på kompromis med kvaliteten. 

Skal resten af dit tag også matche din zinkinddækning kvist? Genner Blik udfører også tagdækning med zink.

Fordele ved en zinkinddækning af kvist 

Zink har eksisteret ligeså længe som vores planet, Jorden. Grundstoffet findes i jorden, luften, biosfæren og i vandet. Zink er altså et 100% naturligt stof, der bliver frigivet til vores miljø. En risikovurdering fra Europa, viser at zink som er anvendt i produkter ikke udgør en risiko for jord- og vandkvaliteten. 

Zinkinddækning kvist skader først og fremmest ikke vores miljø, og afgiver heller ikke giftige stoffer der kan påvirke kredsløbet. Derfor er vores zinkinddækning kviste en af de mest populære løsninger. Metallet er modstandsdygtigt og langtidsholdbart, og er ikke til byrde for de næste generationer. 

Hvis du vælger en zinkinddækning kvist, så forhindre du at din kvist ruster og korroderer. Metallet har også en utrolig bearbejdningsevne, der gør materialet til et ideelt valg, når det kommer til beklædning af blandt andet tage, facader, zinkinddækning kviste, tagrender og nedløb. 

Fordelene er mange, når du vælger zinkinddækning kvist. Har du brug for inspiration til, hvilke materiale, du skal vælge til din kvist? Få masser af inspiration til en inddækning af din kvist fra vores referencer.  

Få hjælp til kvistinddækning 

Hos Genner blik har vi mere end 20 års erfaring indenfor branchen. Vores team består af faguddannede og kompetent medarbejdere, der altid bestræber sig på at give vores kunder den bedste kvalitetsløsning, når du skal have en kvistinddækning. 

Skal du have tjekket eller skiftet din kvistinddækning, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi finder sammen en kvalitetsløsning, der kan holde i mange år, og som passer lige til dig og dit hus. 

Vi udfører kvistinddækninger for både privatpersoner og virksomheder i Aabenraa, Kolding, Sønderborg og Haderslev. 
Vil du høre mere om kvistinddækninger eller har du nogle spørgsmål? Så er du altid velkommen til at kontakt os. Skal din tagbeklædning matche din zinkinddækning kvist? Vi kan også hjælpe med montering af dit zinktag eller skifertag. Mangler du hjælpt til zink tagrender montering af din lokale blikkenslager? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med al blikarbejde fra A-Z.