Sternbeklædning

Sternbeklædning giver mange muligheder for et løfte af dit hus. Hvad end det er et 70´er hus eller en helt nyt hus, så er beklædning af stern den rigtige løsning. Du skal aldrig mere tænke på at male eller nogen anden form for vedligehold. Det er en god investering som holder i mange år og i et helt tidsløst design.

Den mest almindelige stern beklædning er ofte blank zink, der med årene patinerer, og får en smuk grå overflade. Men i dag findes rigtig mange muligheder for valg af sternbeklædning, som f.eks forpatineret zink. Man får med det samme den smukke patineret overflade der ikke ændrer udseende, som den almindelige blanke zink. Vi kan også tilbyde zink i anthrasit lys / mørk eller helt sort farve, samt kobber og alu i mange forskellige farver.

Genner Blik Aps vil rigtig gerne komme med forslag til en farve eller udseende, som passer lige nøjagtig til dit hus. Det er for os meget vigtig, at de som kunde bliver tilfreds med resultatet af jeres nye stern løsning.

Ring eller skriv for et uforpligtende tilbud på sternbeklædning. Vi hører til i Rødekro, men kører gerne til Kolding, Sønderborg, Haderslev, Åbenrå og resten af Sønderjylland.

STERNBEKLÆDNING