Facadebeklædning og zink facade systemer 

Facaden er husets ansigt udadtil. Med en facade beklædning i zink, kobber eller aluminium bliver det til et visitkort for arkitektur.
Der findes et stort udvalg af systemløsninger som er kendetegnet af mangfoldighed og mulighed for kombination med stort set alle stilretninger. Vi kan hos Genner Blik Aps tilbyde falsesystemer, kassettesystemer, stikfalsesystemer, Panelsystemer samt Gentech panel system.
Facadebeklædninger i disse metalarter er æstetiske og tidløse, komplet vedligeholdelsesfrie og giver beskyttelse i flere generationer. Ud over de imponerende visuelle og tekniske materialeegenskaber har det naturlige materiale også bæredygtige egenskaber. F.eks er zink og zinktag ikke brændbart og beskytter mod lynnedslag og elektromagnetisk stråling.

En zinkfacade er en tilbygning eller en galv eksempelvis er noget der virkelig kan pynte på et hus. Det giver ofte et moderne look at få zink på facaden og så er det samtidig noget der beskytter huset, er slidstærk og ikke minds miljøvenligt.

Zinkfacader skifter farve med tiden, til den velkendte og lidt mere ru farve man kender fra zink. Det giver et flot og naturligt design og passer derfor næsten til alle huse.

Vi ser også at zinkfacader oftere og oftere tænkes ind i større projekter og mere moderne projekter hvor man simpelthen beklæder hele facaden med zink.

Derfor, er intet projekt for lille og intet for stort til en flot zink facade.

Skriv til os

4 + 9 =

Facadebeklædninger og zink facade systemer

Skriv til os

12 + 4 =

Hvornår får man en zink facade?

Det er der ikke noget rigtigt svar på. Som blikkenslager synes vi jo at man gør hver gang man skal have beklædt en facade med noget. Det handler nok om hvilket design man søger.

I dag kan man få zink i flere farver, så man behøver ikke altid tænke i aluminium hvis man vil have andre farver end den klassiske Zink farve. Vi kan også sagtens monterer en zink facade i sort eller hvid og er zink ikke lige det du søger, så er kobber også en mulighed.

Zink facader har bare rigtig mange fordele i forholdt til aluminimum, det holder længere, det er et naturmateriale, det er ikke brandbart og det er lynafledende.

Tilmed laver man zink facader på en måde hvor man falser samlingerne, det betyder at det teknisk set bliver lukket på en måde hvor der ikke kan komme vand ind, man skal derfor ikke være bange for en dårlig samling eller noget, det er 100% forseglet.

Sammen med et sæt zink tagrender monteret omkring din facade, så får du et rigtig flot finish.

Vedligeholdelsesfri zink facade

Går du og overvejer, om du skal have en zink facade? En zink facade kan holde i mere end 100 år, hvis den bliver vedligeholdt rigtigt. Dette gør også metallet til et bæredygtigt og miljøvenligt valg, da levetiden er lang, og zink er et af de mest miljøvenlige materialer på markedet. Ikke nok med det, så kræver en zink facade ikke meget vedligeholdelse. Ønsker du at gøre det selv, er det også muligt at bestille zinkbeklædning til facade hos Gentech ApS.

Udover at metallet er miljøvenligt og bæredygtigt, så kan en zink facade være med til give dit hus eller din bygning et elegant og eksklusivt udtryk.  Skal din facadebeklædning være endnu mere eksklusiv? Så tilbyder vi hos Genner Blik også sternbeklædning til dine facader. Du kan også få smukt zinktag, zinkinddækning kvist og zink tagrender montering til gode priser.   

Uanset materialevalget, så står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde en kvalitetsløsning, der passer til dig og dit hus.

Zink facade systemer

Hos GennerBlik kan vi tilbyde forskellige systemløsninger til din zink facade. Vi bruger kun kvalitetsmaterialer fra Rheinzink, så vi kan sikre os, at du får det bedste produkt, der holder.

En zink facade kan være med til at give dit hus eller bygning et helt bestemt udtryk. Men en zink facade kan meget mere end at tilføre et hus eller en bygning et bestemt æstetisk udtryk.

Vi har monteret zink facade for privatpersoner og virksomheder i blandt andet  Åbenrå, Kolding, Sønderborg og Haderslev. Alle vores facadebeklædnings projekter har været meget individuelle i forhold til valg af materiale og systemløsninger.

Hos Genner Blik kan vi nemlig tilbyde dig forskellige zink facade systemløsninger. Har du lyst til at høre mere om vores zink facade? Så er du altid velkommen til at kontakte os online eller telefonisk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Er du i tvivl, om vi kan hjælpe dig med dit zink facade projekt? Genner Blik udfører også specialopgaver såsom skifertag. Lad din lokale blikkenslager hjælpe dig med at finde en god kvalitetsløsning, der holder!

Zink facade: Det miljøvenlige og bæredygtige valg

Hvis du ikke allerede er overbevist om, du skal have monteret en zink facade, så bliver du det måske nu. Vælger du løsningen med en zink facade, så følger der nemlig også mange fordele med dit valg.  

Zink facade er noget af det mest miljøvenlige og bæredygtige materiale på markedet. Det er nemt at håndtere, og det kan let formes, så det passer til alle facader. Derudover, så kræver zink facade ikke meget vedligeholdelse. Da zink også er et yderst modstandsdygtigt materiale, så kan du også glæde dig over den lange levetid. Levetiden på en zink facade, hvis den bliver vedligeholdt korrekt, kan være helt op til 100 år.

Zink facade er altså ikke kun et miljøvenligt og bæredygtigt valg. Det kan også være et mere økonomisk valg. Vi har løsninger i alle prisklasser, så du kan få drømme facaden. Vi tilbyder blandt andet alubeklædning, som er et af vores mest økonomiske valg.