Kobbertag og beklæding

Kobbertag og beklædning
 – der holder helt op til 100 år

 

Med et kobbertag er vi i den absolut dyreste ende af prisskalaen. Med et kobbertag får du til gengæld også et tag der kan holde helt op til 100 år, og det er ikke en gang en tagtype der kræver ret meget vedligeholdelse. Med kobbertag, får du helt sikkert et andet tag end naboen, og et flot et af slagsen, som du ikke behøver tænke over hvornår.

Vi monterer kobbertag i hele Danmark, men det er klart at givet vores placering i Sønderjylland, er Aabenraa, Haderslev, Kolding og Sønderborg de primære områder vi arbejder i. Du er altid velkommen til at kontakte os for en pris på et flot kobbertag eller en kobberbeklædning.

blikkenslager

Skriv til os

9 + 11 =

Et kobbertag er et ædelt tag

Kobber er et af de ældst kendte metaller og har været benyttet som tagdækningsmateriale i over 2.000 år. På Pantheon-bygningen i Rom, som blev opført omkring 120 efter vor tidsregning, var der kobberplader. I Tyskland og Skandinavien sås de første kobbertage i 1200-tallet.

Herhjemme kender vi mest kobbertage fra slotte og herregårde, men efterhånden bruges det også på større villaer. Kobber er et halvædelt metal. Det er rødt, når det bliver sat op, men ret hurtigt begynder det at patinere. Først får det en mørkere brun nuance, og efter en årrække (15-30 år) vil det blive overtrukket med et smukt grønt lag, som vi kender det fra ældre bygninger, hvor kobbertagene står helt grønne.
Kobber kan ligesom zink patineres, inden det sættes op. Patinaen er med til at beskytte taget. Det lukker overfladen på samme måde, som det sker på zinktaget. Når man anvender kobbertag skal man være opmærksom på, at det ikke kommer i berøring med andre metaller, da det kan give korrosionsskader på taget.

Kobbertag og kobberbeklædninger skal behandles korrekt

Kobber må heller ikke komme i berøring med egetræ, da egetræets naturlige indhold af garvesyre kan nedbryde kobberet. Når du har et kobbertag kan du, ligesom ved zinktage, blive mødt med krav om, at du ikke må fører regnvandet fra taget til en faskine eller regnvandsopsamling men kun i kloakken.
Kobber er et spændende materiale at få lov til at arbejde med, det er desværre ikke den beklædningsform vi arbejder mest med hos i Genner Blik Aps ikke fordi vi ikke vil, men nok grundet den noget høje indkøbspris kobber har, det er en meget dyr råvare i forhold til andre alternative metaller.

Kobbertag pris

Prisen på kobbertag ligger i den dyrere ende af skalaen. Derfor ser vi heller ikke hos Genner Blik så mange, der efterspørger et kobbertag. Kobbertag priserne er langt dyrere end de alternative metaller til taget som eksempelvis zinktag.
Men som nævnt tidligere, så gør levetiden på kobber op for den dyre pris. Når du regner på hvor lag tid du har et kobbertag, sammenlignet andre tage, så vil du finde ud af at i det lange løb, bliver kobbertaget faktisk billigere.

Kobbertage er da også ved at genvinde sig plads i bybillederne. Da vi lever i et moderne samfund er det ligesom børnenavne hvor gamle navne bliver populære igen, det samme med kobbertaget, der også begynder at blive mere og mere populært.

Det handler i stor grad nok også om, at mange gerne vil have noget unikt og her må man bare sige, at kobber er både unikt og smukt at kigge på. Rundt omkring i Danmark, blandt andet Aabenraa, Haderslev, Kolding og Sønderborg som har mange gamle huse, ser man ofte gamle kobbertage.

Men drømmer du om et smukt kobbertag, der skaber et blikfang. Så kan vi hjælpe dig med at finde den helt rette kvalitetsløsning til dig og dit hjem. Kobbertage er både eksklusive, og er også et bæredygtigt valg.  

Skulle du være interesseret i at høre mere om vores kobbertag pris? Så er du altid velkommen til at kontakte os

Konkurrencedygtig kobbertag pris 

Kobbertag pris ligger i den dyrere ende. Men du får til gengæld meget for dine penge. Kobbertag kan nemlig holde i mere end 100 år, også er metallet utrolig modstandsdygtigt. Derfor mener vi, at kobbertag pris er passende i forhold til produktet, man får. Udover dette så vælger du også et materiale, der er bæredygtigt. 

I følge flere undersøgelse så er metaltage de tage, der er mest modstandsdygtige i forhold til vind og vejr. Vores konkurrencedygtige kobbertag pris, giver dit hjem den bedste beskyttelse mod is og sne. Vælger du et metaltag, så skal du heller ikke være nervøs for ild. Dit tag er nemlig beskyttet mod ild, hvis uheldet skulle opstå. Metal brænder nemlig ikke, som cedertræ og nogle typer af asfalttage.

Du skal heller ikke være bekymret, når den store storm lægger vejen forbi dit hus. Et uvejr kan som oftest gøre skade på dit tag. Det kan for eksempel være at tagstenen ryger af, hvilket kræver vedligeholdelse efterfølgende. Hos Genner Blik, kan du få konkurrencedygtige kobbertag pris, så dit hus er bedste sikret mod al slags vind og vejr.  

Få et uforpligtende tilbud på vores kobbertag pris i dag. 

Har du brug for zink tagrender montering eller hjælp til lægning af skifertag? Måske du mangler en kvistinddækning i zink? Så kan vi også være behjælpelige med dette. Giv os blot et kald, så finder vi en løsning.

Vælg den rette løsning med den bedste kobbertag pris 

Hos Genner Blik kan vi hjælpe dig med at finde de helt rette kvalitetsløsninger og kobbertag pris, der passer til dig og dit hjem. Vi tilbyder løsninger i zink, kobber, alu og skifer. Er du på udkig efter en mere økonomisk løsning? Så kan vi anbefale zinktag

Genner Blik har lavet projekter med både privatkunder, det offentlig og erhvervskunder, hvor vi hovedsageligt arbejder i og omkring områderne ved Åbenrå, Kolding, Sønderborg og Haderslev. Kontakt os i dag og hør mere. Vi er din lokale blikkenslager og vi ser frem til at hjælpe dig med dit næste projekt.