Tagdækning

Zink tag

Når det omhandler tagdækning i Danmark er zinktage ikke så udbredte, men kigger man over hele Europa, så er zinktage et af de mest populære tagmaterialer. Danskerne er de senere år begyndt at tage zinktage til sig, da det giver smukke og simple dækninger af tage. Et zinktag, er dog ikke den billigste løsning, og ligger sammen med natur skifertaget og kobbertaget i den dyre ende. Lige som de to andre nævnte tagdækninger, har det dog en god lang holdbarhed. Tagdækningen skal ikke skiftes før om 60-80 år. Det er også værd at nævne at det ikke kræver meget vedligeholdelse. Levetiden varierer dog efter, hvor i landet du bor.

STOR ERFARING MED ZINKTAG

Hos Genner Blik har vi omkring 20 års erfaring med at arbejde med belægning af Zinktag. Vi har derfor opnået en stor og vigtig viden, der er med til at sikre dig den rigtige løsning efter dine ønsker og behov. Vi bruger derfor også kun de bedste leverandører af zink. På denne måde, så kan vi sikre dig den bedste mulige kvalitet til dit nye dækning af tag. Vi bruger det tyske mærke Rheinzink og det franske mærke VM Zinc, der kan sammenlignes med Mercedes og Audi inden for bilbranchen.

Processen er vigtig ved et nyt tag

Vi er med i hele processen omkring dit nye tag. Vi starter med et møde, hvor vi bliver enige om, hvad dit nye tag skal bestå af, bl.a. tagrender. Derefter udarbejder vi et tilbud til dig, hvor efter vi udfører selve arbejde med tagdækningen. Vi vil være sikre på, at du får den bedste løsningen, og derfor stopper vi ikke før opgaven passer efter dine ønsker. Zink er et naturprodukt, der sikre dig et godt resultat. Oven i det gode resultat er materialet også rigtig godt for miljøet sammenlignet med andre tagtyper.

Vi ligger tage i Sønderjylland

I Sønderjylland har vi både erfaring med privatkunder, det offentlig og erhvervskunder, hvor vi hovedsageligt arbejder i og omkring områderne ved Åbenrå, Sønderborg, Haderslev, omkring Kolding. Skulle du være interesseret i at høre nærmere om vores tagdækning kan du kontakte os på telefon 73 69 86 02

Ring eller skriv for mere info eller et uforpligtende tilbud

Tagdækning