ALUBEKLÆDNING

Sommerens sol, for- og efterårets blæst, kulde og frost slider på dit tag og dine facader. En helt almindelig regnbyge sender flere hundrede liter vand ned over dit hus. Regn og fugt kan indeholde store mængder salt, som udsætter materialerne for store påvirkninger.
Når man bor i kystnært miljø, er det ekstra vigtigt at vælge det rigtige materiale, som ligeledes bør monteres af en erfaren og professionel blikkenslager. Tag- og facadeplader i aluminium har en enestående bestandighed overfor salt og sure oxider og er derfor et godt valg i aggressive omgivelser.

Men hvad er hemmeligheden bag aluminiums mod-standskraft?

Den enkle sandhed ligger i materialets natur. Aluminiumpladen får en unik beskyttelse i form af et tyndt, men meget stærkt og tæt oxid-lag ved kontakt med luftens ilt. Det vil sige, at der omgående bliver opbygget et nyt beskyttelseslag.
Beskyttelseslaget dannes, hvad enten aluminiumpladen er ubehandlet eller lakeret. I de flestetilfælde vælges dog en overfladebehandling af æstetiske hensyn.
At vælge alu er at vælge husets karakter. For udover det primære formål at beskytte mod vejr og vind er udseende mindst lige så vigtigt.
Alu beklædninger kan udføres i mange udformninger og mange steder på dit hus, som f.eks på facade, stern,skorstene og vinduer hvilket giver et flot udseende. Når der vælges aluminium, er der et minimum af vedligeholdelse, idet en god regnbyge skyllersaltet af, men det betyder ikke, at man ikke skal se materialerne efter. Specielt i ”regnskygger”, hvor pladerne ikke vaskes af regnen, er det vigtigt at afvaske med jævne mellemrum. Herved fås et smukt og bestandigt resultat.

Mangler du hjælp til andet blikkenslager arbejde som fx zink tagrender montering, zinktag, skifertag eller zinkinddækning kvist? Så tøv ikke med at kontakte os, så finder vi den helt rigtige løsning til dig.

Ring eller skriv for mere info eller et uforpligtende tilbud

ALU-BEKLÆDNING