Stor erfaring med Zinktag

Hos Genner Blik har vi omkring 20 års erfaring med belægning af Zinktag. Vi har derfor opnået en stor og vigtig viden, der er med til at sikre dig den rigtige løsning efter dine ønsker og behov, når du skal have monteret et zinktag. Vi bruger derfor også kun de bedste leverandører af zink, og derigennem sikre dig den bedste mulige kvalitet til dit nye zinktag. Vi bruger de to leverandører  Rheinzink og VM Zinc, som har base i henholdsvis Tyskland og Frankrig. Med den tyske kvalitet og den franske finesse, er du som kunde sikret de helt rigtige materialer, når vi laver dit zinktag.

Processen er vigtig ved et nyt zinktag

Vi er med i hele processen, fra første samtale, til sidste hånd bliver lagt på dit nye zinktag. Vi starter med et møde, hvor vi i fællesskab bliver enige om, hvordan dit zinktag skal laves. Derefter udarbejder vi et skræddersyet tilbud til dig, og udfører efterfølgende det aftalte arbejde med dit nye zinktag. Vi vil være sikre på, at du får den bedste løsning, og derfor stopper vi ikke før opgaven er tilpasset dine ønsker. Zink er et naturprodukt, der sikre dig et godt resultat, når du skal have et nyt zinktag. Oven i det gode resultat, er materialet også rigtig godt for miljøet sammenlignet med andre tagtyper. 

Vi ligger tage i Sønderjylland

I Sønderjylland har vi både erfaring med privatkunder, det offentlig og erhvervskunder, hvor vi hovedsageligt arbejder i og omkring områderne ved Åbenrå, Sønderborg, Haderslev, Kolding. Skulle du være interesseret i at høre nærmere omkring vores zinktag, kan du kontakte os på telefon 73 69 86 02 . Læs også mere om, hvad vi ellers kan tilbyde af tag relaterede opgaver her:

Hvad er et zinktag?

Et zinktag består, som navnet antyder, af zink. Grundstoffet zink findes i jorden, luften, biosfæren og i vandet. Materialet er 100% naturligt, og bliver frigivet i vores miljø hver dag. Et zinktag er både miljøvenligt og bæredygtigt. Da zink er et alsidigt materiale og nemt at arbejde med, er der mange fordele ved at bruge et zinktag som tagbeklædning.

Udover at zink er meget nemt at håndtere, så er materialet utrolig modstandsdygtig i forhold til vind og vejr, og så har det en ekstrem lang levetid. Et zinktag kan holde i mere end 100 år, før det skal skiftes. Det er, hvis dit zinktag bliver vedligeholdt korrekt. Og meget vedligeholdelse kræver det heldigvis heller ikke.

Et zinktag er med sin evne til at modstå al slags vind og vejr og lange levetid et rigtigt godt valg til dig, der er på udkig efter nyt tagbeklædning. Et zinktag, er altså til dig, der både går op i miljøet og bæredygtighed uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Er et zinktag ikke lige noget for dig? Så tilbyder Genner Blik også kobberbeklædning og alubeklædning.

 

Ubehandlet eller behandlet zinktag?

Er du i tvivl om dit zinktag skal være ubehandlet eller behandlet? Det mest traditionelle og mest anvendte i dag er det ubehandlede zinktag. Hvis du ender med at gå med et ubehandlet zinktag, så bliver metallet påvirket af ilten i luften.

Når dit zinktag reagerer med ilten, bliver der dannet zinkoxid. Når tagbeklædningen bliver udsat for vind og vejr, bliver der dannet  zinkhydroxid, der herefter bliver omdannet til basisk zinkkarbonat ved hjælp af ilten i luften.

Denne proces er netop årsagen til at et zinktag er så modstandsdygtigt, og kan holde i mere 100 år, hvis du sørger for at vedligeholde dit tag korrekt. Det er også under denne proces, hvor tagbeklædningens patina opstår. Zinktaget bliver efter nogle år mindre blank, og får en mere blågrå farve.

Du har også muligheden for at vælge et behandlet zinktag. Her er kan du nemlig se, hvordan patinaen kommer til at se ud, når det er blevet monteret på taget, og det ændrer sig ikke.

Et behandlet zinktag bliver skabt ved at lave en forbehandling af zinkpladerne, så man kan styre, hvilken farve patinaen får. Her kan du altså få skræddersyet dit zinktag ned til den mindste detalje.

Du kan få et  behandlet zinktag i for eksempel grøn, rød eller i en blålig nuance. Har du svært ved at beslutte dig for, om du skal have et ubehandlet eller et behandlet zinktag? Vi har monteret zinktage for privatpersoner og virksomheder i Åbenrå, Kolding, Sønderborg og Haderslev. Se vores referencer, og få inspiration til din tagbeklædning.

Kvalitetsløsninger med et zinktag der holder

Om du vælger et ubehandlet eller et behandlet zinktag, så står vi altid klar til at hjælpe dig med monteringen af dit zinktag. Har du brug for vores vejledning i forhold til tagbeklædning, så er du også altid velkommen til at kontakte os online eller telefonisk.

Vi har også løsninger til din inddækninger af dine kviste. Kontakt os i dag og høre mere!

Vi glæder os til at høre fra dig.