Stor erfaring med Zinktag

Hos Genner Blik har vi omkring 20 års erfaring med belægning af Zinktag. Vi har derfor opnået en stor og vigtig viden, der er med til at sikre dig den rigtige løsning efter dine ønsker og behov. Vi bruger derfor også kun de bedste leverandører af zink, og derigennem sikre dig den bedste mulige kvalitet til dit nye tag. Vi bruger de to leverandører  Rheinzink og VM Zinc, som har base i henholdsvis Tyskland og Frankrig. Med den tyske kvalitet og den franske finesse, er du som kunde sikret de helt rigtige materialer, når vi laver dit Zinktag.

Processen er vigtig ved et nyt tag

Vi er med i hele processen, fra første samtale, til sidste hånd bliver lagt på dit nye Zinktag. Vi starter med et møde, hvor vi i fællesskab bliver enige om, hvordan det skal laves. Derefter udarbejder vi et skræddersyet tilbud til dig, og udfører efterfølgende det aftalte arbejde med dit nye Zinktag. Vi vil være sikre på, at du får den bedste løsning, og derfor stopper vi ikke før opgaven er tilpasset dine ønsker. Zink er et naturprodukt, der sikre dit et godt resultat. Oven i det gode resultat er materialet også rigtig godt for miljøet sammenlignet med andre tagtyper.

Vi ligger tage i Sønderjylland

I Sønderjylland har vi både erfaring med privatkunder, det offentlig og erhvervskunder, hvor vi hovedsageligt arbejder i og omkring områderne ved Åbenrå, Sønderborg, Haderslev, Kolding. Skulle du være interesseret i at høre nærmere kan du kontakte os på telefon 73 69 86 02 . Læs også mere om hvad vi ellers kan tilbyde af tag relaterede opgaver her:

 

Genner Blik
Cookie- og privatlivspolitik