Stor erfaring med Zinktag

Hos Genner Blik har vi omkring 20 års erfaring med at arbejde med belægning af Zinktag. Vi har derfor opnået en stor og vigtig viden, der er med til at sikre dig den rigtige løsning efter dine ønsker og behov. Vi bruger derfor også kun de bedste leverandører af zink, og derigennem sikre dig den bedste mulige kvalitet til dit nye tag. Vi bruger det tyske mærke Rheinzink og det franske mærke VM Zinc, der kan sammenlignes med Mercedes og Audi inden for bilbranchen.

Processen er vigtig ved et nyt tag

Vi er med i hele processen omkring dit nye tag. Vi starter med et møde, hvor vi bliver enige om, hvad dit nye tag skal bestå af. Derefter udarbejder vi et tilbud til dig, hvor efter vi udfører selve arbejde med taget. Vi vil være sikre på, at du får den bedste løsningen, og derfor stopper vi ikke før opgaven passer efter dine ønsker. Zink er et naturprodukt, der sikre dit et godt resultat. Oven i det gode resultat er materialet også rigtig godt for miljøet sammenlignet med andre tagtyper.

Vi ligger tage i Sønderjylland

I Sønderjylland har vi både erfaring med privatkunder, det offentlig og erhvervskunder, hvor vi hovedsagligt arbejder i og omkring områderne ved Åbenrå, Sønderborg, Haderslev, Kolding. Skulle du være interesseret i at høre nærmere kan du kontakte os på telefon 73 69 86 02

Genner Blik
Cookie- og privatlivspolitik