VORES SPECIALE SOM BLIKKENSLAGER

Genner Blik har mere end 15 års erfaring inden for blikkenslagerfaget. Vores faguddannede medarbejdere sætter en ære i at levere den kvalitet og effektivitet som nutidens byggeri stiller krav til. Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst blikkenslager samt tag- & facademontør, der udfører fx tagbeklædninger, tagrender, tårne og spir samt zinktag.

Vi udfører alt inden for Blikkenslager faget, samt profilering og tilbehør til enhver form for tag/ facade beklædning samt specialopgaver. Vi kan tilbyde materialer i zink – kobber – Alu – Skiffer som alle er natur produkter der kan modstå selv de værste klimatiske forhold. Det er også vigtigt at notere sig at man her få et tidsløst design.

Vi leverer kvalitets blikkenslager arbejde til den rigtige pris, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Det er ligeledes vigtigt for os at minimere enhver anledning til reklamationer, samt at gennemføre en hurtig og effektiv udbedring af de mangler, der mod forventning måtte forekomme i Deres hjem.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for Genner Blik som blikkenslager, er det virksomhedens mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget.

Intet er umuligt og intet for småt eller for stort.

Ring for yderligere information og få et uforpligtende tilbud !