Skorsten og skorstensinddækning

Skorstensinddækningen er for det meste en nødvendighed for at tætne omkring din tagflade og skorsten, men det kan også være med til at sætte stilen på dit hus. Man kan udføre skorstensinddækninger på mange måder og i mange forskellige inddækningsmaterialer som passer i farven til lige netop dit tag/hus, der er også forskel på om den er udført i zink – kobber eller aluminium.

Vi har de seneste år lavet rigtig mange fuldbeklædte skorsten i de før nævnte materialer og har haft stor succes hos vores kunder. Mange gange er det faktisk ikke inddækningen ned mod taget der er problemet, men ofte selve stenen som er begyndt at frostspringe eller bare ikke absorbere vandet længere. Hvis man skal have om muret sin skorsten er det en dyr affære, som oveni kræver en ny bundinddækning omkring skorstenen.

Vi tilbyder i stedet at man får sin skorsten fuldbeklædt i lige den farve/materiale man ønsker. Genner Blik udfører beklædningen på afstandprofiler så din skorsten stadig er godt ventileret og kan holde i mange år frem i tiden og samtidigt fremstår utrolig smuk uden nogen for for vedligehold.

Ring eller skriv for et uforpligtende tilbud på din skorstensinddækning. Vi arbejder i hele Sønderjylland, herunder bl.a. Kolding, Sønderborg, Haderslev og Aabenraa.

SKORSTENSINDDÆKNING

skorstensinddækning
skorstensinddækning
skorstensinddækning
skorstensinddækning
skorstensinddækning
skorstensinddækning
skorstensinddækning
skorstensinddækning
skorstensinddækning
skorstensinddækning
skorstensinddækning
skorstensinddækning
skorstensinddækning
skorstensinddækning
skorstensinddækning
skorstensinddækning
skorstensinddækning
skorstensinddækning
skorstensinddækning
skorstensinddækning
skorstensinddækning
skorstensinddækning
skorstensinddækning
skorstensinddækning

Vil ud vide mere om skorstensinddækning?

Har du en brændeovn, pejs eller lignende, der er afhængig af en skorsten? Så anbefaler vi, at du får en skorstensinddækning, hvis du ikke allerede har det. En god skorstensinddækning er alfa omega. Du kan med en god inddækning nemlig sikre, at der ikke trænger vand ned i din skorsten. Derudover, så påvirker en god skorstensinddækning også røgens mulighed for at komme op igennem skorstenen uden besvær.

Hos Genner Blik kan vi tilbyde vores kunder forskellige kvalitetsløsninger til skorstensinddækning. Du kan vælge løsninger til din skorstensinddækning med forskellige materialer heriblandt zink, kobber og alu. Dette giver dig en frihed til at få skræddersyet den helt perfekte løsning, der passer til dig og din skorsten.

Når du vælger, hvilket materiale, du gerne vil benytte til din skorstensinddækning, så er det også vigtigt, at materialet passer til din tagbeklædning.

Er du i tvivl om, hvilket skorstensinddækning materiale der passer til din tagbeklædning? Så er du velkommen til at kontakte os, så vi kan finde de helt rigtig materialer, der passer sammen. Vi opererer i hele Sønderjylland, mere præcist i Aabenraa, Kolding, Sønderborg og Haderslev. Så kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud.

Vedligeholdelse af en skorstensinddækning

Hos Genner Blik har vi mere end 20 års erfaring med skorstensinddækning og inddækninger generelt. Vi udfører alt fra små og store reparationer, udskiftninger og andet vedligeholdelse. Er du i gang med et nybyggeri, eller skal du bare have en ny skorsten? Så står vi klar til at hjælpe dig.

Det er vigtigt, at du sørger for at vedligeholde din skorstensinddækning. En utæt inddækning kan lede til skader i blandt andet din tagkonstruktion, og i værste fald inde i dit hus.  

Bor du i Sønderjylland, og i områderne Aabenraa, Kolding, Sønderborg og Haderslev? Så kan vi komme ud og tilse din skorstensinddækning tilstand, for at sikre at dine inddækninger både er vandtætte og fungerer, som de skal.  

Har du brug for inspiration til din skorstensinddækning? Tjek vores referencer ud, og se vores arbejde.

Skorstensinddækning trends

Hos Genner Blik har vi i de seneste år lagt mærke til en trend blandt skorstensinddækning. Mange foretrækker i dag at beklæde deres skorsten med blandt andet zink, kobber eller alu.

Den store årsag til utætheder i en skorstensinddækning stammer ofte fra stenene, der er begyndt at frostspringe eller simpelthen bare har tabt absorberingsevnen helt. Vi kan derfor anbefale at beklæde din skorsten helt med enten zink, kobber eller alu, så du kan forebygge utætheder på din skorsten.

Hos Genner Blik tilbyder vi også hjælp til montering af tage. Vi har blandt andet skifertag, kobber, alu og zinktag