Skorsten og skorstensinddækning

Skorstensinddækningen er for det meste en nødvendighed for at tætne omkring din tagflade og skorsten, men det kan også være med til at sætte stilen på dit hus. Man kan udføre skorstensinddækninger på mange måder og i mange forskellige inddækningsmaterialer som passer i farven til lige netop dit tag/hus, der er også forskel på om den er udført i zink – kobber eller aluminium.

Vi har de seneste år lavet rigtig mange fuldbeklædte skorsten i de før nævnte materialer og har haft stor succes hos vores kunder. Mange gange er det faktisk ikke inddækningen ned mod taget der er problemet men ofte selve stenen som er begyndt at frostspringe eller bare ikke absorbere vandet længere og hvis man skal have om muret sin skorsten er det en dyr affære som oveni kræver en ny bundinddækning omkring skorstenen, så vi tilbyder i stedet at man får sin skorsten fuldbeklædt i lige den farve / materiale man ønsker. Genner Blik udfører beklædningen på afstandprofiler så din skorsten stadig er godt ventileret og kan holde i mange år frem i tiden og samtidigt fremstår utrolig smuk uden nogen for for vedligehold.

Ring eller skriv for et uforpligtende tilbud på din skorsten. Vi arbejder i hele Sønderjylland, herunder bl.a. Kolding, Sønderborg, Haderslev og Åbenrå.

Skorstensinddækning

Genner Blik
Cookie- og privatlivspolitik