Facadebeklædning

Facaden er husets ansigt udadtil. Med en facade beklædning i zink, kobber eller aluminium bliver det til et visitkort for arkitektur. Der findes et stort udvalg af systemløsninger som er kendetegnet af mangfoldighed og mulighed for kombination med stort set alle stilretninger. Vi kan hos Genner Blik Aps tilbyde falsesystemer, kassettesystemer, stikfalsesystemer, Panelsystemer samt Gentech panel system. Facadebeklædninger i disse metalarter er æstetiske og tidløse, komplet vedligeholdelsesfrie og giver beskyttelse i flere generationer. Ud over de imponerende visuelle og tekniske materialeegenskaber har det naturlige materiale også bæredygtige egenskaber. F.eks er zink ikke brændbart og beskytter mod lynnedslag og elektromagnetisk stråling.

Ring eller skriv for at få en snak og en god solid løsning eller få et uforpligtende tilbud

Facadebeklædninger

Vedligeholdelsesfri zink facade

Går du og overvejer, om du skal have en zink facade? En zink facade kan holde i mere end 100 år, hvis den bliver vedligeholdt rigtigt. Dette gør også metallet til et bæredygtigt og miljøvenligt valg, da levetiden er lang, og zink er et af de mest miljøvenlige materialer på markedet. Ikke nok med det, så kræver en zink facade ikke meget vedligeholdelse.

Udover at metallet er miljøvenligt og bæredygtigt, så kan en facade være med til give dit hus eller din bygning et elegant og eksklusivt udtryk.  Skal din facadebeklædning være endnu mere eksklusiv? Så tilbyder vi hos Genner Blik også kobberbeklædning til dine facader.  

Uanset materialevalget, så står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde en kvalitetsløsning, der passer til dig og dit hus.

Zink facade systemer

Hos GennerBlik kan vi tilbyde forskellige systemløsninger til din facade. Vi bruger kun kvalitetsmaterialer fra Rheinzink, så vi kan sikre os, at du får det bedste produkt, der holder.

En zink facade kan være med til at give dit hus eller bygning et helt bestemt udtryk. Men en zink facade kan meget mere end at tilføre et hus eller en bygning et bestemt æstetisk udtryk.

Vi har monteret zink facader for privatpersoner og virksomheder i blandt andet  Åbenrå, Kolding, Sønderborg og Haderslev. Alle vores facadebeklædnings projekter har været meget individuelle i forhold til valg af materiale og systemløsninger.

Hos Genner Blik kan vi nemlig tilbyde dig forskellige systemløsninger. Har du lyst til at høre mere om vores zink facader? Så er du altid velkommen til at kontakte os online eller telefonisk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Er du i tvivl, om vi kan hjælpe dig med dit projekt? Genner Blik udfører også specialopgaver. Lad os hjælpe dig med at finde en god kvalitetsløsning, der holder!

Zink facade: Det miljøvenlige og bæredygtige valg

Hvis du ikke allerede er overbevist om, du skal have monteret en zink facade, så bliver du det måske nu. Vælger du løsningen med en zink facade, så følger der nemlig også mange fordele med dit valg.  

Zink er noget af det mest miljøvenlige og bæredygtige materiale på markedet. Det er nemt at håndtere, og det kan let formes, så det passer til alle facader. Derudover, så kræver zink facaderne ikke meget vedligeholdelse. Da zink også er et yderst modstandsdygtigt materiale, så kan du også glæde dig over den lange levetid. Levetiden på en zink facade, hvis den bliver vedligeholdt korrekt, kan være helt op til 100 år.

Det er altså ikke kun et miljøvenligt og bæredygtigt valg. Det kan også være et mere økonomisk valg. Vi har løsninger i alle prisklasser, så du kan få drømme facaden. Vi tilbyder blandt andet alubeklædning, som er et af vores mest økonomiske valg.