Tagrender der passer til dine ønsker

Vi har en meget klar proces hos Genner Blik, når vi skal hjælpe dig med nye tagrender. Som udgangspunkt holder vi et møde, hvor vi bliver enige omkring det arbejde, du skal have udført. Derefter kommer vi med et tilbud, og til sidst udfører vi arbejdet lige efter dine ønsker og behov. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, og afslutter først arbejdet, når du og vi er tilfredse.

Kvalitet og miljørigtige produkter

Vi laver tagrender af zink, hvor vi bruger det tyske mærke Rheinzink og det franske mærke VM Zinc. Disse producenter er brugt i det meste af Europa. Fælles for begge er at kvaliteten er helt i top. De to producenter vi bruger til vores tagrender, er i zinkbranchen, det samme som Mercedes og Audi er inden for bilbranchen, pålidelige og 100% iorden. Begge produkter fås i mange forskellige farver, der passer til dine ønsker og behov. Ligesom flere af vores andre materialer vi bruger til andre opgaver, er det også et naturprodukt, der er godt for miljøet.

Vil du høre nærmere omkring dine næste tagrender

Vi holder til i Genner tæt på Rødekro og arbejder i området omkring Åbenrå, Sønderborg, Haderslev, Kolding. Skulle du derfor være interesseret i et uforpligtende tilbud fra en erfaren blikkenslager, står vi klar på telefon 73 69 86 02

Du kan også læse mere om vores andre tag relaterede opgaver, hvis du er på jagt efter den komplette løsning ved at trykke dig videre ind her:

Tagrender og nedløb

Genner Blik
Cookie- og privatlivspolitik